Kissanleluja


Virkkauspöpö iski tässä taannoin ja sen seurauksena syntyi läjä kissanleluja – palloja ja hiiriä – rotuyhdistyksemme (Siam-Orient Kissayhdistys) myyntipöytään. Tänä viikonloppuna näitä leluja voi bongata ISROKin kissanäyttelyssä Kuopiossa ja parin viikon kuluttua (28.-29.4.) RUROKin näyttelyssä, joka pidetään PetExpon yhteydessä. Ja Kädentaito -messutkin löytyvät saman katon alta, jei!

Koska yhdistyksemme edustaa itämaisia kissoja, mm. siamilaisia, on toki luonnollista, että leluhiiretkin ovat nimenomaan siamilaishiiriä! :) Nämä hiirulaiset on virkattu Novita Woolista ja ohje on omasta päästä.

Kissanminttuhiiriä
Kissanminttuhiiriä

Kissanminttupalloihin on hyvä käyttää sukkalankojen jämät, kun niissä ei värillä ole niin väliä. Ja pallot on ihanan nopeita virkata – suosikkisarjan jakson aikana valmistuu helposti parikin lelupalloa.

Kissanminttupalloja jämälangoista

Harmi, että meillä kotona asustelee yksi villahirmu, joka suolestaa kaikki villalelut alta aikayksikön. Muut eivät edes ehdi leikkimään leluilla kun raato jo löytyy nurkista tämän näköisenä…

Suolestettu leluhiiri...

6 kommenttia artikkeliin ”Kissanleluja

  1. Paluuviite: Hei, olen Leevi « Tuijan jutut

  2. Paluuviite: Virkkauskärpänen puraisi | Tuijan jutut

  3. Hei, olisi kiva saada noiden virkattujen hiirien ohje. Meilläkin olisi pari kissaa joille varmasti kelpaisivat leikkeihin :)

    • Olenkin tässä miettinyt hiiriohjeen kirjoittamista, varsinkin nyt jos sille kerran olisi käyttöäkin! :) Pitää laittaa ohje työn alle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s