Huivittelua


Lentävä Lapanen järjestää nyt loppuvuodesta syyshuivi-KALin (Ravelrysta löytyypi enemmän tietoa), johon minäkin päätin osallistua, kun noita huivilangoiksi luokiteltavia vyyhtejä on kerääntynyt kaappien kätköihin yksi jos toinenkin. Ideana on siis neuloa huivi per kuukausi elokuusta joulukuuhun ja lankojen tulisi olla ainakin puoliksi Lapasen valikoimista löytyvää.

Sain elokuun loppupuolella huivi-inspiraation ja tikuttelin peräti kaksi kriteerit täyttävää huivia KAListelun merkeissä. Ja kuvausassistentin, Ginny-rouvan, kanssa räpsittiin viime viikonloppuna muutama kuva näistä kaulanlämmittimistä.

Ensimmäisenä syntyi Heidi Alanderin Nurmilintu, jossa lankana on unelmanpehmeä madelinetoshin ”tosh merino light” värissä Whiskey barrel. Väri on luonnossa ihanan vaihteleva: yleisväritykseltään se on ruskeaa, mutta siitä löytyy myös harmaan ja sinisen sävyjä.

Nurmilintu -huivi

Kuvausassistentti Nurmilintu -huivin sisällä

Nurmilintu, 95 g
Lanka: madelinetosh tosh merino light värissä Whiskey barrel
Puikot: 4,0 mm Cubics -pyöröt

Ja heti perään valmistui Janina Kallion Antarktis Louhittaren luolan Väinämöisestä (värinä ihana Laguuni).

Antarktis -huivi

Kuvausassistentti esittelee Antarktis -huivia

Antarktis, 96 g
Lanka: Louhittaren luola Väinämöinen värissä Laguuni
Puikot: 4,0 mm Cubics -pyöröt

Molemmat mallit oli helppoja ja nopeita tehdä, ja lopputulokset kauniita. Ei ole ollenkaan poissuljettua, että tekisin samoilla malleilla vielä joskus toisetkin versiot.

2 kommenttia artikkeliin ”Huivittelua

Jätä kommentti