Kirjohippo


Puolitoista vuotta sitten aloitettu Happypotamus on vih-doin-kin valmis! Ohje on helppo ja lopputulos ihana, joten ainoa projektin venymiseen vaikuttanut asia oli ihan vain oma laiskuus. Onneksi sain selätettyä laiskamadon ja sain aikaiseksi yhdistellä palaset virtahevon muotoon. Kannatti kyllä, jäi nimittäin hippovaihde päälle: niitä on sittemmin syntynyt enemmänkin ja tekeilläkin on vielä pari.

Silmät ovat ruskeat turvasilmät ja täytteenä tavallista askarteluvanua, jota menee yllättävän paljon yhteen hippoon. Siksipä kävinkin taannoin tyhjentämässä Helsingin keskustan Eurokankaan irtovanusta. ;)

Kirjohippo edestä

Kirjohippo sivusta

Kirjohippo takaa

Kirjohippo alta

Virtaheposen osaset

Jojo testaa palasten kiinnitystä - toistaiseksi on kissankestävä

Heidi Bearsin Happypotamus (Ravelry -linkki)
Koukku: 2,5 mm
Lanka: Novita Wool valkoisena, Novita tico tico mustana, kirjavat langat Novita Nalle Taikaa ja CEWEC California Salidaa, yhteensä n. 100 g

4 kommenttia artikkeliin ”Kirjohippo

  1. Tää on ihana <3 Tämän väristä en ole ennen nähnytkään.
    Mä oon kaks vuotta suunnitellut toisen tekemistä, vielä on aloitusta vaille… Mä ostin täytteeksi jotain halpoja vanutyynyjä, maksoivat muutaman eurosen.

    • Tähän hippoon päätyivät jämät siitä samaisesta Nalle Taika -langasta, josta tein aikanaan raitasukat mustaan yhdistettynä – ja josta samasta yhdistelmästä muistaakseni sinäkin teit sukat, vai muistanko ihan väärin? :)

Jätä kommentti