Joka päivä oppii jotain uutta


Tuntuu, että olen neulonut ikuisuuden, mutta siltikin nämä Ysolda Teaguen blogista bongaamani vinkit löivät minut ihan ällikällä yksinkertaisuudellaan. Kannattaa tsekata!

Minua on aina häirinnyt se pieni vetosolmusta jäävä nypylä työn alkukohdassa – siis se ensimmäinen silmukka, kun alkaa luomaan silmukoita. No, eipä ole aiemmin juolahtanut mieleenikään, että eihän sitä vetosolmua edes tarvitse tehdä: ei solmua, ei nypylää. Tietty. Kumman sitkeästi sitä vaan on pitänyt silloin kauan sitten oppimastaan tavasta kiinni, eikä ole edes kyseenalaistanut mokomaa yksityiskohtaa. Mutta nyt kyseenalaistan, ei enää vetosolmuja!

Ja jotta tämä postaus ei olisi ihan kokonaan kuvaton, esittelen tässä samalla jo aikaa sitten valmistuneen vauvan villatakin, jonka tein kaverilleni. Tai siis hänen pienelle pojalleen. Nyt takin saaja on jo vuoden ikäinen ja varmaankin jo kasvanut nutustaan ulos… Ohje oli maksullinen, koska halusin nimenomaan vauvan villatakin pöllökaarrokkeella enkä oikein osannut ruveta soveltamaankaan. Varsinkin koon puolesta olisin mennyt ihan metsään, koska nytkin lopputulos vaikutti niin kovin pieneltä, että eihän se kenellekään voi mahtua. Mahtui kyllä, ja oli vielä liian isokin valmistuessaan… :)

Baby Owl Yoke Cardigan

Baby Owl Yoke Cardigan (Ravelry -linkki)
Koko: 3-6 kk
Puikot: 4,0 mm
Lanka: Drops Lima beigenä 100g

Tämä kirjoitus on osa Bloggaajan haaste 31:stä eli maaliskuun blogipostaukseni numero 8/31.

Jätä kommentti