Papukaijasukat


Miksi ”papukaijasukat”? No tietenkin kun värityksestä tulee mieleeni värikäs papukaija. Tosin en kyllä ole törmännyt musta-kirjavaraidallisiin sellaisiin vielä koskaan missään… Ehkä niitä on jossakin, mutta ei nyt takerruta pikkuseikkoihin!

Aloitin papukaijasukat jo tammikuussa, mutta vasta nyt sain ne valmiiksi saakka. Toki muuttokin häiritsi tekemistä, mutta eniten näissä sukissa ehkä siltikin tökki lanka. Tai siis lähinnä se, että nappasin mustaksi langaksi vahingossa Tico Ticoa Nallen sijaan, ja jokaisen mustan raidan kohdalla aina huokailin, kuinka paljon ohuempaa se onkaan kuin tuo kirjava Nalle. Olisi ehkä kannattanut tuplatarkistaa valitut langat, mutta kun oli niin kiire päästä raitoja neulomaan. Kaikesta huolimatta pinnasta tuli kivan eläväinen ja lopputulos on ihan hauska. Ainakin värikäs. Malli on ihan perussukka kolmen kerroksen raidoilla, ja ”1 kiertäen oikein, 1 nurin” -joustin jatkuu jalkaterässäkin.

Papukaijasukat

Papukaijasukat

Papukaijasukat

Papukaijasukat (Ravelry -linkki)
Koko: 38
Puikot: 2,5 mm
Lanka: Novita Nalle Taika (kirjava) ja Novita Tico Tico (musta), yhteensä 73 g

MiunMaun blogissa on hieman toisenlaiset raitasukat täsmälleen samalla väriyhdistelmällä. Hauskaa jälleen kerran huomata, miten erilaisia lopputuloksia eri ihmiset saavat aikaan (kutakuinkin) samoilla aineksilla! :)

Taisin vuoden alussa luvata yrittää tehdä sukkaparin viikossa. Noh, jos oranssi-harmaat raitasukat olivat ensimmäinen pari ja vihreät Kertut toinen, niin nämä ovat nyt sitten kolmas valmis pari tänä vuonna. Vielä on kirittävää aikataulussa – jos siis ottaisin siitä stressiä. Mitä en kyllä ajatellut tehdä.

Tämä kirjoitus on osa Bloggaajan haaste 31:stä eli maaliskuun blogipostaukseni numero 10/31.

4 kommenttia artikkeliin ”Papukaijasukat

  1. Ehehee, kuvia katellessa totesin, että sinä olet tehnyt kauniit sukat, mie vaan oksensin :-D
    Tulipa todistettua, että väriyhdistelmä on oikeasti tosi kiva.

    • Kauneushan on aina katsojan silmässä! Ja yleensä omille tekemisilleen on paljon kriittisempi kuin olisi tarpeen. ;)

  2. Todella näyttävä väriyhdistelmä. Juuri googlettelen millaisia raitasukkia neulojat ovat saaneet aikaiseksi Novita Taika -langasta. Nämä pistivät heti silmään :)

    • Kiitos! Mustat raidat tuovat kivasti hieman ryhtiä värimaailmaan (oikeastaan ihan minkä tahansa värisen langan kanssa). :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s