Ylipolvensukat


Sain vihdoin valmiiksi ylipolvensukkani, joita olen tikuttanut jo pari viikkoa. Tosin tässä välissä oli hetki, jolloin en jaksanut neuloa mitään, joten kaiken kaikkiaan sukkiin meni ehkä reilun viikon työmatkat ja iltaiset telkkarinkatseluhetket. Pidän lopputuloksesta, langan värit ovat kauniin harmoniset. Raitoja en sen kummemmin jaksanut kohdistella kerien vaihtumiskohdissa, mutta se ei mielestäni haittaa ollenkaan.

Lankana on Garnstudion DROPS Fabel (väri Wooden Rose) ja sitä kului yhteensä noin kolme ja puoli kerää kakkosen puikoilla neulottuna. Ostin Wooden Rosea vähän enemmänkin, koska ajattelin tehdä kynsikkäät sukkien kaveriksi samalla mallineuleella (malli on ”Dead Simple Lace Socks” Socks from the Toe Up -kirjasta, ”hieman” pidennettynä tosin). Sukanvarren päättelyn tein käyttämällä Jeny’s Surprisingly Stretchy Bind Offia, joka toimii hyvin näissä sukissa, koska niiden tarvitsee venyä reippaasti polven yläpuolelta.

Ylipolvensukat rullalla

Ylipolvensukat jalassa

Tykästyin Fabeliin ylipolvensukkia neuloessani sen verran, että seuraavat Fabel -sukat ovat jo puikoilla ja langat on olemassa jo sitä seuraavaankin. Alla hieman maistiaisia työn alla olevista pinkeistä pitsineulesukista, joissa testaan samalla Magic Loop -tekniikkaa. Ainakin toistaiseksi vaikuttaa ihan kivalta, sekä tekniikka että sukat.

Pinkit pitsineulesukat

2 kommenttia artikkeliin ”Ylipolvensukat

  1. Paluuviite: Pinkit pitsisukat « Tuijan jutut

Jätä kommentti