Taas tuli neonit


Nyt on neulottu loppuun ensimmäinen kerä kolmesta Fluormaniasta, jäljelle jäi noin 30 cm pätkä lankaa ja kolme paria valmiita sukkia. Harmaalla raidoitetut versiot esittelinkin jo aiemmin, ja nyt sain valmiiksi vielä mustalla höystetyt neonit. Treenasin samalla kirjoneuletta ja kehittelin lennosta sopivia kuvioita – lopputuloksena ihana sekamelska vähän kaikkea. Ja kokeilinpa samalla myös jälkikäteen neulottavaa kantapäätä, koska en halunnut keskeyttää hyvää flow-tilaa kirjoneuleen kanssa. Kantapää on hieman hassun näköinen, mutta istuu kuitenkin yllättävän hyvin jalkaan.

Neonit kirjoneuleraitasukat

Neonit kirjoneuleraitasukat

Toisessa sukassa jo kantapää, toinen vielä odottaa

Neonraitakirjoneulesukat, 60 silmukkaa (Ravelry -linkki)
Koko: 40
Puikot: 2,5 mm KnitPro Carbonit
Lanka: Regia Fluormania (pinkki-lila) 34 g ja Novita tico tico (mustana) 41 g, yhteensä 75 g

Näiden sukkien tärpit:

  • kirjoneule
  • varpaista varteen sukkapuikoilla (ei magic loopilla)
  • jälkikäteen neulottu kantapää (nappasin ohjeistuksen Missä neuloimme kerran -blogista)
  • sukan suun nirkkoreunus

5 kommenttia artikkeliin ”Taas tuli neonit

  1. Nämä on hienot! Itselläkin on alkanut muhia tuo kirjoneule päässä, tekis kovasti ieli kokeilla. Ja nirkkoreunan ohjeen sain just kaivettua esille. Nämä sun sukat vaan vahvistavat sitä, että täytyy tarttua toimeen ihan oikeasti.

    • Suosittelen testaamaan! Ja kun tekee tuollaisia pikkukuvioita, ei tule työn taaksekaan mitään pitkiä lankajuoksuja – helpompi treenata tekniikkaa. :)

  2. Paluuviite: Randomit eriparisukat | Tuijan jutut

  3. Kiitos paljon! Sinunkin sukistasi tuli tosi kauniit! Nuo Nallen raitalangat kaipaavat selkeästi yksivärisen kaverikseen. :)

Jätä kommentti