Tallinnaan, Tallinnaan


Viikonloppuna on edessä kissanäyttelymatka Tallinnaan. Samalla reissulla tekisi niin mieli käydä myös shoppailemassa, ihan pikkuisen vain… Mutta se vähän riippuu ilmasta ja siitä, kuinka rankka on reissu kissojen kanssa täältä Helsingistä Tallinnaan. Katselin jo valmiiksi shoppailupaikat, joissa haluaisin käydä – mutta kunhan edes yhteen niistä pääsisi!

Ihania ja halpoja kankaita löytyy Abakhanilta (http://www.abakhan.ee). Vuoden takaisella reissulla hamstrasin heidän Pärnu maanteen liikkeestä kankaita aivan tolkuttomasti, pari isoa muovikassillista… Josko tällä kertaa menisin ihmettelemään heidän toisen liikkeen tarjontaa Tartu maanteelle. Varsinkin kun siinä lähettyvillä pitäisi olla myös lankakauppa (Karnaluks, http://www.kl24.ee), jonne ajattelin ehdottomasti ”eksyä”. Heillä lienee myynnissä myös lasihelmiä, joten paikka kuulostaa meikäläisen paratiisilta! Lopuksi, jos tulee vielä vanhassa kaupungissa pyörittyä, voisi käydä katsastamassa Pronksi Lõngapoodin tarjoaman – kyseisen kaupan pitäisi muiden käsityöblogien ohjeistusten mukaan löytyä Lindexin alakerrasta Viru tänavalta. Vaikka olenkin Tallinnassa käynyt lukuisia kertoja, en nyt äkkiseltään muista, että Viru tänavalla olisi Lindex… Mutta viikonloppuna sen sitten näkee.

Aikoinaan kävin useampaankin otteeseen vanhassa kaupungissa eräällä sivukadulla sijainneessa lankakaupassa, josta löysin paljon ihania lankoja. Mutta koska olen onneton muistamaan kauppojen nimiä, ei tämänkään putiikin nimi jäänyt mieleen… Tosin kyseinen kauppa on jo lopettanut tai muuttanut toisaalle, koska viimeksi Tallinnassa käydessäni oli enää tyhjä liikehuoneisto jäljellä. Surullista sinänsä, mutta kukkaroni kiittää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s