Helmitöitä


Innostuin tänään nappailemaan valokuvia tekemistäni helmitöistä – lähinnä nähdäkseni, saako niistä aikaiseksi kunnollisia kuvia. Saihan niistä ihan kelvollisia.

Siitä onkin jo aikaa, kun viimeksi tein jotain helmistä. Liian kauan… Pitäisi varmaan ryhdistäytyä. Ostin alkukesästä helmivarastoani varten hienon työkalupakin, joka tuli heti ääriään myöten täyteen. Pakin sisältöä voisi ruveta kuluttamaan ihan vain senkin takia, että saisi hankittua sinne lisää täytettä!

Olisikohan työväenopistossa taas kivoja helmikursseja tarjolla tulevaksi syksyksi? Olen käynyt jo useamman työväenopiston helmikurssin, mutta joka kerta niistä saa uusia ideoita ja oppii uusia tekniikoita.

Kissojen kanssa on aina niin mukava tehdä kotosalla helmitöitä… not. Yleensä olen onnellinen häiriöttömästä varttitunnista, mutta harvemmin niin onnellisesti kuitenkaan käy. Pienenpieniä lasihelmiä on oikein mukava noukkia lattialta yksitellen, kun ensin joku karvakorvista on päättänyt hypätä keskelle helmiastiaa rapsutuksia kerjäämään… No, meneehän se leppoisa koti-ilta niinkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s