P*skarteluhaaste #112


Gorjuss -tyttö syyskortissaMinulta on jäänyt nyt pari viikkoa väliin P*skiksesta, inspiraatio on tainnut olla kateissa. Mutta nyt sain jälleen tehtyä kortin – olipas rentouttavaa askarrella pienen tauon jälkeen!

Tämänkertaisessa P*skiksessa ohjeena oli käyttää kakkupaperia. En olekaan ennen omistanut moisia ihmeitä, joten piti käydä oikein kaupan kautta niitä varta vasten hakemassa. Tiimarista löytyi lopulta kivoja pieniä kakkupapereita ja vielä oransseja sellaisia! Pakkohan ne oli ostaa pois korista pölyttymästä! Ja heti alkoi päässä pyörimään idea oransseista kakkupapereista ja Halloween -korteista. Tämä ensimmäinen kakkupaperikortti ei tosin ole Halloweenia nähnytkään…

Ostin kuukauden takaisella Hämeenlinnan reissulla Korttien tarinat -postikorttitapahtumasta Skräpteekin pöydältä ihanan Gorjuss -leiman, joka pääsi nyt ensimmäistä kertaa korttiin asti. Leimakuva on väritetty Distress Inkeillä ja säiliösiveltimellä, ja mielestäni niillä tuli kaunista ja sopivan hempeää jälkeä – eiköhän jatkossakin tule jotain väriteltyä Distresseillä. Ihana, kimalteleva paisley -kuvioinen paperi on DCVW:n The Natural Stack -lehtiöstä ja muut kartongit kotoa löytyneitä palasia. Olisin kaivannut ehkä vielä jotain oranssia nauhaa kortin alaosaan, mutta koska sellaista ei varastoistani löydy, on nyt tultava toimeen ilman. Korttiin tuli melko 70-lukulainen tunnelma, mutta sehän ei haittaa: 70-luku rules, ja ruskea ja oranssi ovat kauniita värejä, hih!

Syksyinen kortti P*skikseen

4 kommenttia artikkeliin ”P*skarteluhaaste #112

  1. Mä niin tykkään noista väreistä. Harmoninen kokonaisuus ja toi paisley -paperi on ihana. Kivannäköstä jälkee tulee kyllä noilla inkeillä värityksestä.

  2. Paluuviite: Joulu 2011: Teemana kirkkaat värit « SatuK. blogittelee

Jätä kommentti