Lankalaihis


Olen blogimaailmassa törmännyt aiemminkin käsitteeseen ”lankalaihis” ja nyt tein päätöksen lähteä siihen mukaan! (Tarkempaa infoa tempauksesta löytyy Näppituntuma -blogista.)

Lankavarastoni on järkyttävän suuri (jossain 25-50 kilon välimaastossa), ja se tarvitsee ehdottomasti pienennystä. Jo viime vuonna pyrin välttämään lankojen suhteen heräteostoksia (jopa kesällä Karnaluksissa pysyin budjetissani, oho!) ja valitsemaan tarvittavat langat omista varastoistani. Jonkin verran sain myös myytyä lankoja ja jotain lahjoitettuakin pois. Ja vuoden loppusaldo taisikin olla enemmän lankaa ulos kuin sisään! Mitään virallista kirjanpitoa en tosin pitänyt, joten ihan mutu-tuntumalta heitin arvioni voiton puolelle jäämisestä. Tälle vuodelle kuitenkin asetan reilun tavoitteen eli -4kg, ja pyrin seuraamaan sitä täällä bloginkin puolella. Eli jatkoa aiheesta seuraa.

Minulla oli syksyllä totaalinen inspiraatiokato käsitöiden suhteen, mutta joulukuussa sitten neuloosi napsahti takaisin päälle. On syntynyt sukkaa ja huivia, ja parhaillaan minulla on aktiivisten UFOjen kasassa tällainen määrä töitä:

Keskeneräisten käsitöiden pino

Ja tässä ovat siis minun aktiiviset UFOni eli ne, joita edistän päivittäin edes hieman. Passiivisten UFOjen määrä lienee moninkertainen… Tulossa on kuusi sukkaparia, yhdet lapaset, yksi tuubihuivi ja yksi vauvan villatakki. Ja mikä parasta, saan niiden kaikkien langankulutuksen merkattua tämän vuoden lankalaihikseen! :)

Ihan asian vierestä vielä: Olin unohtanut ostaa itselleni uuden kalenterin tälle vuodelle ja vihdoinkin viime viikolla sain homman hoitoon. Näin neulojana ainoa kalenteri, jonka lopulta kelpuutin, oli tämä:

Neulojan kalenteriKyllä nyt käsityöfriikin kelpaa kirjoitella tulevia menoja muistiin!

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Lankalaihis

  1. Paluuviite: Helmikuun lankalaihissaldo | Tuijan jutut

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s