Jo vihertää


Vihertää, tosin ei vielä ulkona vaan sukissa! Olen juuri muuttanut ja nämä vihreät Kerttu -sukat (ohje on Uhoavan Gnun blogista) ovat ensimmäiset täällä uudessa kodissani aloittamani sukat.

Vihreät Kerttu -sukat työn alla (1/25 f2.5 ISO800)

Valmiista parista uupuu vielä puolitoista sukkaa, mutta eiköhän ne loputkin valmistu jossain vaiheessa. Yritän tässä samalla kuluttaa massiivista 7-veikka -varastoani, joka on vuosien varrella päässyt kasvamaan yli kolmekiloiseksi. Vaikken enää edes niin kovin välitä koko langasta…

Olen tässä alkuvuoden aikana käynyt Työväenopistossa valokuvauskurssilla ja yritin nyt sukkakuvaa napatessani keskittyä kuvan säätöihinkin. Hankalaa muistaa aina, minkä nupin säätäminen saa mitäkin aikaan…  :) Sain kuitenkin vihreän värin tulemaan suhteellisen oikean värisenä keinovalossa, joten ihan tyytyväinen voin olla lopputulokseen. (Kuvan tekniset tiedot: 1/25 f2.5 ISO800, valkotasapaino käsisäädöllä.)

Melko tarkalleen vuosi sitten tein ensimmäiset Kerttuni, silloin turkoosina, mutta ne jäivät bloggaamatta. Korjataan siis vääryys nyt kun kerran aiheessa ollaan:

Turkoosit Kerttu -sukatTurkoosit Kerttu -sukat (Ravelry -linkki)
Koko: 38
Puikot: 3,5 mm Cubicsit
Lanka: Novita 7-veljestä turkoosina 150 g

Tämä kirjoitus on osa Bloggaajan haaste 31:stä eli maaliskuun blogipostaukseni numero 3/31 sekä blogini 100:s kirjoitus! Bileet pystyyn!

3 kommenttia artikkeliin ”Jo vihertää

    • Ehdottomasti! Vihreät sukat tulevat sujahtamaan omiin jalkoihini välittömästi valmistuttuaan. :) Mielestäni Kertuista tulee tosi siron näköiset vaikka ne kudotaankin paksulla langalla. Ja kivan nopeaakin kuviota on tehdä! Erinomainen kombinaatio, siis. :)

  1. Paluuviite: Valmiit kerttuset | Tuijan jutut

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s