Digiskräppäystä


Nyt on sekin aloitettu, nimittäin digiskräppäys! Ja lapasestahan se tietty heti lähti, ainakin tarvikkeiden osalta. Onneksi digitarvikkeet eivät vie fyysistä tilaa, toisin kuin perinteiset askartelujutut, muuten voisin olla jo pulassa tilan riittävyyden suhteen… Kohtuuden rajoissa pysyttäytyminen on vaatinut suurta itsehillintää, mutta uskoakseni minulla on nyt kasassa erinomainen valikoima perustarvikkeita, joista lähteä skräppäilemään.

Omulin blogista löysin hyvän lähtökohdan, mistä ja minkälaisia digitarvikkeita kannattaa hankkia. Ja muutenkin blogissa on erinomaisia vinkkejä ja ohjeita aloitteleville digiskräppääjille, joista on jo ollut rutkasti hyötyä. Kannattaa tsekata!

Kaiken digitarvikeshoppailun lomassa sain aikaiseksi pari leiskaakin:

Ihan ensimmäinen digileiskani valmistui jo marraskuussa ja se on vuoden 2012 Kanadan reissusta, tarkemmin ottaen Whistleristä. Haaveenani on skräpätä koko reissu ja teettää leiskoista itselleni muistoksi kuvakirja (ehkä sitten joskus). Mutta onpahan ainakin eka sivu kirjasta valmiina!

Kanada, Whistler (elokuu 2012)

Materiaalit
Paperit: One Little Bird ja Micheline Martin Designs
Kartta, mistit ja taustaleimailut: Katie Pertier

Ompeleet: Amy Martin

Fontit: Typenoksidi ja Crash numbering

Joulun alla valmistui toinen digileiskani veljenpoikani ensimmäisestä joulusta, josta siitäkin on jo 9 vuotta aikaa… *huokaus*

Kuuma linja Korvatunturille

Materiaalit
Paperit ja koristeet Anskin ihanasta joulukitistä
Alphat Suzy Q Scrapsin Holiday Lane -sarjasta (muistaakseni piti olla Facebook -tykkääjä, että sai alpha-tiedoston ladattua)
Fontit: AR Berkley,Typenoksidi ja Crash Numbering

Ideoita lisäleiskoihin on jo öbauttiarallaa miljoona. Vielä kun saisi aikaiseksi muuttaa ne konkreettiseen muotoon…

6 kommenttia artikkeliin ”Digiskräppäystä

  1. Kiva kun olet innostunut digiskräppäyksestä – se vain on harrastus joka tuppaa viemään koko käden :) (Mukava kuulla, että vinkeistäni on ollut hyötyä!) Upeita leiskoja olet tehnyt, tykkään kovasti!

    • Hih, näin vähän pelkään, että koko käsi tulee menemään. :)

      Digiskräppäys tuntui heti jotenkin ”omemmalta” kuin perinteinen skräppäys. Vietän aikaani joka tapauksessa paljon koneella. Haluan pystyä vaikuttamaan kuvan kokoon vielä viime metreillä. Ja vaihtelen koristeiden paikkoja ja papereita prosessin edetessä niin useasti, ettei paperiskräppäys oikein taivu siihen. Diginä tehdessä saan pähkäillä ihan rauhassa. ;)

    • Kiitos! :) Minulla oli suuria vaikeuksia päättää, mitä kitin papereita ja koristeita käyttää – kaikkeakaan ei voinut laittaa yhteen leiskaan… :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s