Vaihteeksi skräppäystä


Tilasin Paperilla -lehden Samat materiaalit -haasteen lokakuun tarvikepaketin, mutta en ehtinyt annetun ajan puitteissa taiteilemaan niistä mitään. Mutta tänään vihdoinkin ehdin, ja olipas hauskaa taas skräpätä pitkästä aikaa! Tarvikepaketti oli tosi kiva! Ihan kaikkea sen sisältöä en käyttänyt, mutta suurinta osaa kyllä. Innostuin myös huristelemaan ompelukoneella tikkauksia vähän sinne sun tänne, en ole niitä kokeillutkaan aiemmin skräppileiskassa. Toimii! Harmi, kun tähän aikaan vuodesta ei saa valokuvissa värejä mitenkään kohdalleen, mutta ehkä näistä seuraavista otoksista pääpointit sentään selviää.

Adventure awaits -leiska

Adventure awaits -leiska

Adventure awaits -leiska

Minulta on jäänyt myös pari aiempaakin skräppileiskaa julkaisematta, laitetaanpa nekin tähän samaan syssyyn.

Keväällä osallistuin Emmon järjestämälle ”Voimauttava skräppäys” -nettikurssille. Sain kurssilta paljon tekniikkaideoita, uskallusta hyväksyä oma naama valokuvissa ja monia hyviä aiheita, joista skräpätä. Mutta lopulta taisin koko kurssin aikana saada valmiiksi vain yhden leiskan. Tosin onhan sekin enemmän kuin ei mitään! Tämän nimenomaisen leiskan jujuna on gesso, tuo monen skräppääjän salainen ase.

Kynnet kuntoon -leiska

Viime vuonna eli vuoden 2012 syksyllä osallistuin Amaliassa Emmon vetämälle skräppäyskurssille – en nyt muista enää sen virallista otsikkoa, mutta sen muistan, että hauskaa oli! Pidän runsaista sivuista, mutta itselleni yleensä tuottaa suunnattomia vaikeuksia lisätä tavaraa mukaan. Tästä ruskeasävyisestä leiskasta kuitenkin tuli omaankin makuuni sopivan runsas – on kohokuviointia ja kakkupapereita ja irtokukkia eri muodoissa ja…

Ruskea leiska

Mainokset

5 kommenttia artikkeliin ”Vaihteeksi skräppäystä

  1. Hienoja sivuja kaikki! Nuo ompelukset tuovat kyllä todella mukavan tekstuurin ja viimeistelyn sivuun, pitäisi itsekin muistaa käyttää sitä enemmän :)

    • Kiitos! Juu ei kyllä taida minullakaan jäädä tähän tuo ompelukoneella surauttelu skräppäyksen yhteydessä, sen verran hauskaa oli vaan antaa mennä! :)

    • Kiitos! :) Olen nyt viikon verran kokeillut digiskräppäystä ja jäänyt ihan totaalisesti koukkuun. Työn alla on juuri jouluinen leiska, jossa käytän sinun suunnittelemaasi kittiä! :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s