Syyssukkia


Sukkasato 2013 logo

Niin se syyskuu vaan tuli ja Sukkasato sen mukana. Kahtena aikaisempana vuonna olen ilmoitellut tuotoksistani Perunalaariin ja nyt tuli kutsu alablogi Hillokellariin. Eli säilöntää on tiedossa, ja puikoilla on jo vadelmaa! Tosin siitä lisää myöhemmin, kunhan on näyttää edes jotain valmista.

Sukkasadon yhteydessä voi Ravelryssa osallistua myös Mysteerisukan neulontaan, ensimmäinen vihje on jo annettu ja minäkin laitoin omani työn alle jo heti aamusta!

Ennen sadonkorjuun aloittamista yritin saada keskeneräisiä sukkapareja valmiiksi, osittain siinä onnistuenkin kun viidestä UFOsta kaksi valmistui. Tänään aamulla viimeistelin IHANAT Bonesit – siinä on oikeastaan kaikki ihanaa: väri on ihana (oranssi on lempparini), malli on ihana ja Bones on vielä yksi lempi-tv-sarjoistani. Plus että yhdistän Bonesin automaattisesti myös Star Trekiin – tällainen nörtti kun olen. :D

Oranssit Bones -sukatJenni Östermanin Bones -sukat Neulekirjasta (Ravelry -linkki)
Koko: 38
Puikot: 2,5 mm
Lanka: Louhittaren Luolan Väinämöistä, väri Appelsiini, 65 g

Ihastuin myös Petäjä -sukkiin, joiden idea on yksinkertainen, mutta lopputulos todella kaunis. Petäjiä todellakin tarvitsee tehdä lisää, mutta ehkä mieluummin yksivärisinä. Näissä sinisissä sukissa raidat ovat hieman epäsuhdassa, kun kesken toista sukkaa langassa olikin solmu. Höh. Mutta minähän en raitoja tuppaa muutenkaan kohdistelemaan, joten nämä kelpaavat erinomaisesti! :)

Siniset Petäjä -sukatPetäjä -sukat (Ravelry -linkki)
Koko: 38
Puikot: 2,0 mm
Lanka: Oletettavasti Rico Designin Superba Safaria (olen hukannut vyötteen…), 64 g

Muutama sukkapari (joita ei valitettavasti voi laskea mukaan kuluvaan Sukkasatoon) odottaa vielä lisäsilmukoita… Mutta aikomus on vakaa saada nämäkin piakkoin valmiiksi! (Vasemmalta oikealle: Skew -sukat, Jane Bennet -sukat ja perussukat mielenhäiriölangasta.)

Keskeneräisiä sukkapareja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s