Intohimona Skräppäyksen satoa


Melkein kuukausi sitten osallistuin ihan huipputapahtumaan, Intohimona Skräppäykseen. Tapahtumasta käteen jäi uusia tuttavuuksia, kasa ostoksia, monta valmistunutta skräppileiskaa ja roppakaupalla ideoita. Kiitos hauskasta skräppäysseurasta saman pöydän tytöille: Kaisalle, Sallalle, Sarille, Sirpalle ja Merville! Toivottavasti nimimuisti pelitti… ;)

Pöydän ääressä  istuskellessani sain valmiiksi kolme layoutia: kaksi veljenpojastani ja yhden doodlaus-leiskan (jossa piirtelin vain kuvioita valkoisella geelikynällä mustalle kartongille).

Veljenpoika 1-vee

Villi poika

Mustavalkoinen doodlausleiska

Osallistuin viikonlopun aikana myös kolmeen workshoppiin, ja neljännellekin olisin mennyt, ellei himputin migreeni olisi pilannut lauantai-iltapäivääni. Lauantaiaamuna oli Birgit Koopsenin Layout -kurssi, jolla syntyi erilaisia mixed media -tekniikoita käyttäen papereita. Näinköhän niitä raaskii mihinkään käyttää – etenkin tuo vihreä onnistui sen verran hyvin, ettei sitä haluaisi leikellä palasiksi.

Mixed-media -kurssilla syntyneitä papereita

Sunnuntai-iltapäivällä oli kaksi workshoppia puolalaisten opettajien johdolla. Ensin oli Anna-Marian Mixed-media Layout -kurssi, jonka aikana sain valmiiksi layoutin eräästä kasvatistani, Kalle-pojusta. Pidin kovasti kurssilla opetetusta vesiväritekniikasta, varmasti tulen kokeilemaan sitä vielä tulevaisuudessakin.

Anna-Marian kurssilla syntynyt layout Kalle-kisusta

Sunnuntai-iltapäivän päätti Sodaliciouksen tyttöjen, Nulkan ja Jaszmurkan, hulvaton ”5 Things that makes me happy album” -workshop. Vieläkin hymyilyttää! :) Aloitimme kurssilla tekemään minialbumia, omani on edelleen kesken… Mutta vannon, teen sen valmiiksi vielä kesän aikana! Aihe on ainakin rakas: omat viisi karvakorvaani.

Minialbumin etukansi

Minialbumin etukansi

Minialbumin takakansi

Minialbumin takakansi (hups, laitoin sen väärinpäin… no ei haittaa!)

Minialbumin aloitettu sisäsivu Ginnysta

Minialbumin aloitettu sisäsivu Ginnysta

Jos ennen Intohimona Skräppäystä valmiiden skräppileiskojeni lukumäärä oli 7, niin melkein tuplasin sen viikonlopun aikana! ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s