Skräppihetket haaste #4


Osallistun ensimmäistä kertaa Skräppihetket -haasteeseen tällä tänään valmistuneella leiskalla. Aiheena haasteessa on ”mieliala”. Leiskani pääosassa ovat viime viikonloppuna rakkaista maisemista otetut kuvat – maisemat, jotka aina saavat minut sanattomaksi, siitä otsikko ”Sanaton”. Varsinainen tarinointi löytyy sivun kääntöpuolelta.

Taustaan embossasin värittömällä kohojauheella muutaman isomman lumihiutaleen, ja kolmella sinisellä sekä mustalla Distress Inkillä leimailin niiden seuraksi kasan pienempiä lumihiutaleita.

Tulkintani aiheesta 'mieliala'

Kuvista tuli kovin sinisävyiset – sen siitä saa kun ottaa kuvia aurinkoisena, pilvettömänä ja lumisena kevättalvipäivänä. :) Lisäsin kaiken sinisyyden keskelle hieman keltaista raitapaperia, kuvatkoon se vaikka aurinkoa. Kuvien alla on kaistale vellumia, jonka alta leimatut lumihiutaleet kuultavat kivasti läpi. Layoutin asetteluun otin vinkkiä haasteen mukana olleesta luonnoksesta, käänsin sitä vain hieman.

Kuvat rivissä

Kiekurat olin stanssannut jo aikaa sitten vanhan vihkon kannesta, joka sopivasti osui tämän leiskan värimaailmaan.

Vihkonkannesta stanssattuja kiekuroita

Valkoiset puusydämet olen ostanut Tiimarista ja laitoin niiden päälle Crackle Accentia. Lopputuloksena on kiva ”huurteinen” efekti.

Otsikko ja sydämet

Yläkulmaankin piti lisätä hieman koristusta sekä päivämäärä.

Yläkulman koristelut

Tänä viikonloppuna olen enemmänkin puuhaillut papereiden kimpussa. Ostin nimittäin itselleni perjantaina muistikirjan doodelointia varten ja koko iltahan siinä sitten meni piirrellessä. Inspiraation antoivat nämä upeat Noah’in doodlet, jotka nähtyäni halusin heti opetella piirtämään muutakin kuin pelkkiä kiekuroita vihkojen kulmiin. :) Piirtely ilman sen kummempaa suunnittelua on ihmeellisen rentouttavaa, ja voipi olla, että tulevaisuudessa tulee täyteltyä enemmänkin sivuja uudesta muistikirjastani. Ja ehkä se omempikin doodlaus-tyyli vielä löytyy jossain vaiheessa.

Doodlaus-harjoittelua

Ja toki pari pöllöäkin pitää olla joukossa. :)

Pöllömäisiä doodleja

4 kommenttia artikkeliin ”Skräppihetket haaste #4

  1. Onpa kaunis sivu, ihanat talviset kuvat! Hyvin muuntuu luonnos myös noin sivuttain käännettynä. Ja ai että mitä upeaa doodelointia (mikä hauska sana!)!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s