Punatulkkulapaset ja -kauluri


Toiset kädenlämmittimeni Lapaskuu -tempauksen Tumpputupaan syntyivät alkuviikosta pikaisena välityönä, koska halusin saada keväällä neulomaani kauluriin mätsäävät lapaset. Ilmatkin ovat sopivasti hieman viilentyneet täällä etelässä, joten tumput ja kauluri ovat jo olleet muutaman päivän käytössä.

Lankana molemmissa töissä on Novitan 7 veljestä Linnut -sarjan Punatulkku -lanka. Lapasiin meni noin puoli kerää eli sen verran, mitä kauluriin varatuista kahdesta kerästä lopulta jäi jäljelle. Raidatkin sain mukavasti kohdilleen. Yleensä valitsen suositusta pienemmät puikot, koska pidän enemmän tiiviimmästä lopputuloksesta, mutta tällä kertaa menin ihan nelosen puikoilla. Eikä lopputulos niilläkään ole ollenkaan pöllömpi.

Lapaset Novitan 7-veljestä Linnut -sarjan Punatulkku -langasta

Kaulurin tosiaan tein jo loppukeväästä valmiiksi, joten eihän sillä enää kesällä sitten ollut käyttöä, mutta toivottavasti nyt talvella sitäkin enemmän. Malli on Novita -lehden Talvi 2010 -numerosta ja mallineule on tunturineuletta. Tykkään kovasti lopputuloksesta: Kauluri on sen verran korkea, että sen voi nostaa hupuksi, jolloin se lämmittää kivasti korvia. Tarpeellinen varuste siis tuleviin pakkasiin. :)

Kauluri Punatulkku -langasta

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s