Isänpäivänlahjuksia


Isänpäivänä pitää tietenkin lahjoa omaa isiä! Tänä vuonna lahjuksina toimivat puoli-sormikas-lapas-härpättimet ja ötökkäbongarille sopiva kortti.

Vihreiden 7-veikasta tehtyjen lapasten pohjana on tuollaiset puolisormikkaat, joiden peitoksi on neulottu vielä huppu – ja oma huppu tietenkin myös peukulle. Olen nähnyt vastaavia lapasia niin ”livenä” kuin blogeissakin (mm. Glenna C:n blogissa), mutta toteutus on ihan omasta päästä, kun ei juuri sillä hetkellä ollut nettiä ja ohjeita käsillä. Mietiskelin seuraavia työvaiheita ja ratkoin ongelmia työn edetessä, mutta eipä nuo nyt niin kovin hankalat olleet toteuttaa. Lopputulos on ihan kiva, jopa ihan oikean kokoinenkin, ja lämmin – ja isikin tykkäsi. :)

Syys-lokakuussa neuloin sukkia Sukkasatoon (saaliini kippasin Perunalaariin) ja nyt marraskuussa on lapasten vuoro: Osallistun tässä kuussa Lapaskuu -tempaukseen, ja nämä ovat ensimmäiset omat kädenlämmittimeni Tumpputupaan.

Isänpäivälapaset

Isänpäivälapaset

Tilasin taannoin Paperinauhasta hassunhauskan Art Impressionsin Hollis -leiman, koska se oli kuin ilmetty isäni ötökkämetsällä sudenkorentoja bongaamassa. Jo silloin mielessäni oli käyttää sitä isänpäiväkorttiin ja kortin toteutuksestakin idea hautui päässäni jo leiman tilaamisesta lähtien. Leimakuva on väritetty ProMarkereilla ja tausta kolmella eri värisellä (Stormy Sky, Peeled Paint ja Vintage Photo) Distress Inkillä meikkisienellä töpötellen, sen kummempia aineksia siinä ei sitten olekaan käytetty. Ja tällainen kortista tuli:

Kiinni oleva isänpäiväkortti

Isänpäiväkortti puoliksi aukinaisena

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Isänpäivänlahjuksia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s