P*skarteluhaaste #108


Täytyy myöntää, että nyt lähti mopo ja glitterit käsistä… Käytän korteissani yleensä melko hillitysti glitteriliimaa ja oikeastaan siihen se minun ”sälän” lisääminen sitten jääkin. Mutta tällä kertaa P*skiksen haasteena oli tehosteaineet ja taisin pikkaisen innostua. Ihan vähän vain.

Joulukortti, jossa läträtty tehosteaineilla

Jouluisesta kortistani löytyy valko-hopeisella kohojauheella embossattuja lumihiutaleita, Snow-Tex -lumitöhnään hukutettuja sinisiä joulukuusia ja kahdenlaista Sticklesin glitteriä: Stardustia ja Silveriä. Huhhuh!

Aloitin tekemällä lumihiutalekehyksen masking -tekniikalla (eli teippasin korttipohjan reunoilta ja keskeltä haluamani alueet piiloon), leimailin lumihiutaleita Finnstamperin lumihiutale -setin isoimmalla hiutaleella ja kohokuvioin ne valkoisella jauheella. Sitten levitin Distress Inkin Stormy Sky -mustetta lumihiutaleiden päälle koko kehyksen alueelle. Samaisella musteella leimasin myös ”Hyvää joulua” -tekstin ja värjäsin joulukuuset, jotka kliksuttelin toissaviikonloppuisella Hämeenlinnan reissulla Skräpteekistä ostamallani X-Cutin leikkurilla. Kortti olisi ollut kaunis sellaisenaankin, mutta sitten tosiaan iski jokin mielialahäiriö: kaivoin laatikosta esille lumitöhnän (ihan ensimmäistä kertaa) ja vimman vallassa töpöttelin sitä sormella kortin reunoille. Ja vähän muuallekin. Ja entäpä ne glitterit sitten… Kävi niin kuin Subwayssa patonkiin kastiketta pyydettäessä: ”vähän” tarkoittaa lopulta noin litraa…

Hyvää Joulua -teksti (yksityiskohta joulukortista)

Kuusia (yksityiskohta joulukortista)

5 kommenttia artikkeliin ”P*skarteluhaaste #108

  1. Onpa kaunis kerrassaan kaunis kortti. Itse olen etsinyt tuota kuusimuottia jokapaikasta, mutta tuo Skärp teekki on ilmeisesti lopetettu. Onko vinkkiä mistä saisi tuon leikkurin jolla kuusia tehdään. Vai oisko omasi myynnissä?

  2. Kiitos Kaija! Näköjään Skräpteekki on tosiaan lopettanut enkä äkkisilteen löytänyt noita X-Cutin leikkureitakaan enää mistään. Oma askarteluvälinevarastoni on sen verran vähäinen, että en taida vielä olla valmis luopumaan kuusestani. :) Mutta Dekoretten sivuilla näytti olevan jonkin sortin kuusileikkuri: http://www.dekorette.fi/product_details.php?p=1341. Tosin se tekee hieman isompia puita kuin tuo X-Cutin kuusileikkurini…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s