Jotain turkoosia


Glitteritassu (yksityiskohta synttärikortista)Törmäsin pari päivää sitten Cathy Andronicoun blogissa aivan ihanaan Get well soon -korttiin, joka on toteutettu masking -tekniikkaa käyttäen. Minun oli ihan pakko kokeilla heti, millaista jälkeä itse saan aikaiseksi kyseisellä tekniikalla, jota en siis ole käyttänyt korteissa aiemmin.

Teippasin valkoisen korttipohjan reunoista ja keskeltä piiloon haluamani alueet ja sitten leimailin paljaaksi jääneeseen kehykseen tassunjälkiä Stampinbackin leimasimella (ostin sen viime vuoden eli vuoden 2010 Intohimona Askartelu -tapahtumasta). Muste on Distress Inkin Broken Chinaa, ja sillä on värjätty myös tassujen tausta, mustalla tussilla on piirretty kehyksen rajaukset. ProMarkereilla väritetty Penny Blackin suloinen ilmapallokisu pääsi vielä korttiin onnea toivottelemaan ja viimeisenä silauksena laitoin hieman glitteriä muutaman tassun päälle. Ihanalla ystävälläni on synttärit perjantaina, joten tämä kortti menee hänelle!

Turkoosi synttärikortti masking -tekniikalla

Samaisen askartelusession aikana syntyi myös kirjanmerkki, joka matkaa päivänsankarille lisälahjuksena. Merkissä käytetty kissaleimasin on myöskin Stampinbackilta – taisinkin viime vuonna ostaa melkein kaikki heidän kissa-aiheiset leimasimensa, hih! Kirjanmerkki koostuu kahdesta kartonkiympyrästä, joiden välissä on vanhan kirjekuoren kulma – hyvää uusiokäyttöä niillekin. Kirjekuori-idea tarttui mukaan Finnstamperin blogista, hieman muunneltuna tosin. Voipi olla, että kirjanmerkkejä syntyy tällä idealla jatkossakin!

Turkoosi kirjanmerkki

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s