Valmista Sukkasatoon


Siniset sukat valmiinaNyt on sitten jo kaksi sukkaparia valmiina Sukkasatoon: siniset laskettiin mukaan jo Perunalaarin edellisen viikon sadonkorjuusaldoon, raidalliset tulevat mukaan seuraavaan laskentaan. Jos nyt vaikka sukkaparin viikossa  saisi tehtyä, onhan siinäkin jo tavoitetta! Kaikille tuotoksille ainakin löytyy varmasti uusi hyvä koti.

Sinikirjavat sukat ovat noin kokoa 40 ja niiden reseptistä kerroinkin hieman tarkemmin jo aiemmassa postauksessa. Näistä kahdesta sukkaparista pidin enemmän juuri näistä sinisistä, niin tekovaiheessa kuin valmiinakin. Molemmat on neulottu Novita Nalle -langalla, mutta siniset kakkosen puikoilla ja raidalliset kolmosilla. Nyt kun on mitä verrata rinta rinnan, voin sanoa, että pidän enemmän tiiviimmästä neulepinnasta vaikka pienemmillä puikoilla enemmän väkertämistä onkin. Kolmosen puikoilla tuli vähän turhan löysää vaikkei käsialani noin yleensä ottaen kovin löysää ole. Aiemmin olen neulonut kaikki Nallella tehdyt sukat kolmosilla, mutta taidanpa tästä lähtien käyttää vain kakkosia.

Sinikirjavat sukat jalassa

Raidallisista sukista tuli noin koon 42 jalanlämmittimet (64 silmukkaa eli 16s/puikko), lankana Novitan Nalle Kukkaketo, jota meni kokonainen kerä. Väri on ”Orvokki” eli tuollainen lila-oranssi-vihreänkirjava ja sitä tarttui kerällinen mukaani alelaarista piipahtaessani Novitan LankaDelissä jokunen viikko sitten. Näidenkin sukkien varressa on 2o-2n -joustinta ja vahvistettu kantalappu, niin kuin sinisissäkin, mutta jalkaterän osuus on pelkkää sileää. Kokeilin molemmissa sukkapareissa kärkien päättelyä silmukoimalla ja pidän kovasti sen lopputuloksesta.

Raidalliset miesten sukat

Kossu omi raitasukat

Kossu -kisun omat tassunlämmittimet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s