Kissamaisia ompeluksia


Parit alkukesällä tehdyt kissamaiset ompelukset on jäänyt esittelemättä. Korjaatanpas tämä puute nyt hetimiten. Nämä molemmat ompelukset menivät synttärilahjaksi eräälle ihanaiselle kissaihmiselle. :)

Kissanäyttelyissä on myynnissä jos jonkinmoista enemmän ja vähemmän tarpeellista, mutta – ah! – niin ihanan kissamaista tavaraa. Tämä numerolapunpidike kuuluu ehkä niihin vähemmän tarpeellisiin, mutta toisaalta, pitäähän kissanäyttelyissä käyvällä olla käteviä kiinnityssysteemejä näyttelyhäkkeihin ripustettavia lippulappusia varten. Eikö? Huomaa kyllä, että tämä oli ensimmäinen versio ja tuotekehittelyä pitää vielä tehdä, sillä se oli ehkä hieman liian pitkä tarkoitukseensa. Puolta lyhyempikin riittäisi. Pidikkeen toisessa päässä on D-rengas ja karabiinihaka ja toisessa henkseliklipsi numerolappua varten, väliosa on ommeltu tilkkulaatikosta löytyneestä kangaspalasta ja pätkästä suloista kisunauhaa.

Numerolapunpidike kissanäyttelyihin

Viinipullon suojus on ommeltu vanhojen farkkujen lahkeesta ja myös applikaatiossa käytetty kangas on vanhoista farkuista. Olin tätä ennen applikoinut viimeksi ehkä koulun käsityötunneilla miljoona vuotta sitten, joten olin ihan positiivisesti yllättynyt, että lopputulos oli niinkin kiva kuin tästä nyt tuli. Kissahahmo on itse piirretty ja mallina on tietenkin ollut itämaisen sulavat linjat, koska itselläni ja lahjan saajallakin on itämaisia kissoja. Ihan kivoja pikkulahjoja kissaihmisille, molemmat.

Viinipullon suojus kissa-applikaatiolla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s