Parit synttärikortit


Possu ja tähtinauha (yksityiskohta pinkistä synttärikortista)Esittelen tässä nyt pari hieman vanhempaa korttia, joita en ole vielä blogannut – laiska bloggaaja kun olen ollut.

Vaaleanpunainen kortti on keväistä perua ja tehty miehelle. Kyllä, miehelle! Idea pinkistä äijä-kortista lähti kaverini, SatuK:n, värittämästä The Greeting Farmin possuleimakuvasta ja siitä, että pidimme juhlapäivänä kaveriporukalla Euroviisu-kisastudion. Pinkki kortti sopi mielestäni oikein hyvin päivän teemaan, hih! Ja kortin saajakin vaikutti olevan otettu vaikkei vaaleanpunainen ihan hänen lempivärinsä olekaan. :)

Pinkki synttärikortti miehelle

Seuraava kortti on tehty ystävälleni, jolla oli synttärit toukokuussa. Ihana Penny Blackin kisu on väritetty ProMarkereilla ja tausta on leimattu leimailemalla ylt’ympäriinsä Finnstamperin ympyräleimasimella ja Distress Inkin leimasinmusteilla: oranssilla (Wild Honey), keltaisella (Mustard Seed) ja turkoosinsinisellä (Broken China). Taustan reunoja on ressattu ja vielä töpötelty oranssia mustetta päälle.

Turkoosi synttärikortti pallotaustalla

Toisen turkoosin kortin tein äitini elokuisia synttäreitä varten ja taas kuvaksi valikoitui Penny Blackin suloinen kisu. Tässäkin kortissa tausta on tehty itse – leikkasin pilvenmallisen sabluunan ja töpöttelin sen avulla ja Distress Inkin Broken China -musteella pilviä ja taivasta. Yksinkertainen on hyvästä!

Turkoosi synttärikortti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s