P*skarteluhaaste #106


3D-tarroilla kohotettu leimakuva (yksityiskohta pinkistä tuparikortista)Jospa vaikka tällä kertaa olisin ajoissa liikenteessä P*skiksen kanssa, ettei tarvitse jättää viime tippaan, niinkuin edellisen haasteen kanssa kävi.  Tuoreimmassa P*skis -haasteessa on luonnos, josta pidän tosi paljon. En ole juurikaan tehnyt kortteja annettujen luonnosten pohjalta, mutta pitäisi varmaan tehdä, sillä tämä oli kivaa!

Mielessäni oli tehdä tupaantuliaiskortti ja kortin tulevan saajan lempiväri on pinkki. Siispä pinkkiä tuparikorttia vääntämään! Ajattelin ensin, että en halua mustaa korttiin ollenkaan, mutta pinkki ja musta – se vain toimii. Lähtökohtana oli eilen värittämäni vaaleanpunainen talo ja kukat, muut osaset loksahtelivat kohdilleen työn edetessä. Ruudullinen sydän on leikattu piparimuottia mallina käyttäen kun en omista (vielä) sydänstansseja. En halunnut käyttää useampaa kuin kahta paperia, joten laitoin kulmiin sitten mustalla leimattuja kiekuroita. Tekstin ulkoasua jouduin hetken miettimään, mutta sitten keksin, että dymomainen teksti voisi toimia. Ja koska en omista Dymoa(kaan), kirjoittelin ”Onnea uuteen kotiin!” -tekstin käsin valkoisella geelikynällä mustalle paperille. Viimeistelynä muutama musta timangi ja kiekuroihin ja kukkien keskustoihin pinkkiä kimalleliimaa. Lopputulos ei ehkä ole tyypillinen minun tekemäkseni, sillä siinä on aika paljon kaikkea ”sälää”, tai no, monta eri leimakuvaa sekä kukkia JA timangeja. Mutta olen silti tosi tyytyväinen.

Pinkki tuparikortti

Leimasimet (talo, kukat ja kiekurat) ovat Finnstamperin, pinkki kukkapaperi Papermanian Red Hot Paper Packista ja vaaleanpunainen ruutupaperi varastoni syövereistä vuodelta miekka ja kivi. Lisäksi pinkki korttipohja, mustaa paperia, kohotarroja, glue dotseja, teippiä, mustia Papermanian timantteja ja Sticklesin kimalleliimaa. Melkoisen yksinkertaisilla aineksilla syntyi tämä kortti. Väritykset tietty ProMarkereilla.

Edit: Sisustaan kirjoitettiin melkein-Nalle-Puh -lainaus. :)

Tuparikortin tervehdystesti

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”P*skarteluhaaste #106

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s