P*skarteluhaaste #59


Uskaltauduin osallistumaan ihan ihka ensimmäistä kertaa korttihaasteeseen: P*skarteluhaaste #59:iin. Hieman kyllä nyt jänskättää keltanokkaa… Haasteen ohjeena oli, että kortista pitää löytyä ompelua, ja sehän sopii, sillä enemmän minä olen ikuna ommellut kuin kuunaan kortteja väsäillyt.

Ohjetta lukiessani yhdistin ajatuksissani ompelun välittömästi huopakankaaseen. Ja nimenomaan keltaiseen askarteluhuopaan, jota on vielä kaapissa kummipoikani amppari-naamiaispuvun jäljiltä muutaman vuoden takaa. En oikeastaan ajatellutkaan muuta kuin että kortti tulee olemaan kelta-musta, koska siinä täytyy ehdottomasti (jostain määrittelemättömästä syystä) olla huopa-amppari – vaikka en oikeiden amppareiden tahi keltaisen värin ystävä noin yleisesti ottaen olekaan. Loppu syntyi ikään kuin siinä sivussa: keltainen nappi ja keltainen siksak -nauha löytyivät ompelukätköistäni juuri parahiksi. Lopputulos on näin syksyllä tehdyksi melko kesäinen, mutta miksipä ei!

Ampparikortti P*skarteluhaaste #59:iin

Ainekset:

 • Mustasta skräppikartongista leikattu 15cm x 15cm pala
 • Hieman pienempi pala keltaista askarteluhuopaa, jonka reunat on leikattu harkkosaksilla
 • Keltainen nappi
 • Parikymmentä senttiä keltaista siksak -nauhaa
 • Pieni pala valkoista kartonkia, joka on värjätty keltaiseksi Distress Ink -musteella, sävy ”Mustard Seed”, ja reunat on värjätty samaisen sarjan mustalla
 • Ampparikuvio on omasta päästäni. Leikkasin huopaan aukkoja, jotta musta pohjakartonki näkyy alta ja amppari saa lisäväriä (pelkkä musta ompelukonetikkaus olisi ollut ehkä turhan pliisu).
 • Teksti on kirjoitettu käsin ja ompelukset hurautettu 70-luvun Husqvarnallani

Kävin jo hieman tiirailemassa, mitä muut haasteeseen osallistujat olivat jo ehtineet visioimaan tehtävänannon pohjalta, ja mahtavaa, miten erilaisia ja upeita juttuja kukin on kehitellyt samasta aiheesta! Kertakaikkiaan! Mutta sehän näissä haasteissa taitaa ollakin se suola. ;)

7 kommenttia artikkeliin ”P*skarteluhaaste #59

 1. Hauska idea!
  Voisi toteuttaa muutenkin kuin korttina;)
  Mistä olet muuten hankkinut harkkosakset jotka leikkaa huopaakin nuin siististi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s